Projecten

Frans van Huizen

Website Project en Logistiek

Domotica

Domotica is leuk maar hoe maak je het nou betaalbaar Er zijn sinds een aantal jaren diverse producten op de markt om schakelingen te automatiseren. Iedere serieuze leverancier heeft wel iets in zijn assortiment en maakt daar afstandsbedieningen en app’s bij, om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een groot nadeel hiervan is…
Lees meer

ARBO en BHV

Als gecertificeerd Preventiemedewerker kan ik u, of uw bedrijf helpen bij het zorgen voor een gezonde werkomgeving. U kunt bij mij terecht voor advies, onderzoek of het daadwerkelijk vervullen van de taak van preventiemedewerker voor uw bedrijf.

Overzicht ontwikkelde websites

Hieronder vindt u een overzicht van websites die door mij zijn ontwikkeld.

Automatisch data verzamelen en versturen

Doel van het project was om bestaande content volgens een voorgedefinieerd stramien te verzamelen en via een FTP verbinding aan te leveren aan een andere partij.

Lijmbindmachine en driesnijder

Om de toenemende vraag naar gelijmde boeken intern te kunnen realiseren is er in mei 2015 bij Hal Leonard MGB geïnvesteerd in een lijmmachine BQ470 en een driesnijder.

Geautomatiseerd grafische elementen toevoegen

Automatisch plaatsen van grafische elementen op de achterzijde van producten. Dit project had als doel om fouten te reduceren en toekomstige wijzigingen van bedrijfslogo’s te automatiseren. Daarnaast wordt er op het product bij een reprint automatisch een productiedatum in de vorm van een code geplaatst.

Bedrijfsbezoek Japan en China 11/2014

http://www.amstelgraphics.com/nieuws.php?id=28 Amstel Graphics – Horizon Tour Eind vorig jaar reisden we met enkele goede Belgische en Nederlandse relaties naar het prachtige Shanghai om daar de beurs All-in-Print-China te bezoeken.

Afdelings analyse

Doelstellingen project: Rapportage maken t.b.v. internationale directie waarbij inzicht wordt verstrekt in de afdelingsresultaten op basis van uren, capaciteit, resources, faalkosten, breakdown en efficiency.

Vouw- hechtstraat en Lamineermachine

http://www.amstelgraphics.com/nieuws.php?id=24 Nieuwe stitchliner en lamineermachine voor Hal Leonard MGB Digiprint