Kennis is macht

Frans van Huizen

Een website, automatisering of een fraai ontwerp van een brochure…

Allemaal middelen om in contact met je toekomstige klant te komen of je huidige klant aan je te binden, maar werkt het ook, doet het wat je verwacht, geeft het de klant de juiste informatie, wordt je wel gevonden?

Dit zijn allemaal vragen waar een bedrijf zich mee bezig moet houden maar er eigenlijk geen tijd voor heeft of tijd voor vrij kan maken, want je bent zelf bezig met het produceren, ontwikkelen van je product of dienst en dit is waar je goed in bent.

Uiteraard, ieder respectabel bedrijf heeft een website maar wordt het bedrijf ook gevonden? SEO is daarom niet een hype maar een belangrijke tool om jou bedrijf vindbaar te maken.

033a943

Vindbaarheid begint bij de vraag, waarop gaan klanten zoeken om jouw bedrijf te vinden. Deze zoekwoorden moeten op de juiste manier in de code van de website worden weggeschreven ook wel Search Engine Optimalisation (SEO) genoemd. Ik houd me hier dan ook bijna dagelijks mee bezig en volg met speciale tools de bezoekers op de website, welke pagina’s ze bezoeken, waar ze vandaan komen en op welke meta tags (zoekwoorden) ik gevonden of gezocht ben. Dit vertaal ik via SEO tools weer naar de website om nog sneller en beter gevonden te worden. De pagina van fitenrelaxed.nl staat al maanden in de eerste zoekresultaten als er gezocht wordt op “massage” en “Leeuwarden”.

TraceMyIp

Dashboard website activiteiten

Zelf bouw ik al enige tijd mijn websites met WordPress, zo ook deze en mijn bedrijfspagina Fitenrelaxed.nl. De keuze voor WordPress is o.a. door de grote toegankelijkheid van plug-ins waardoor allerlei functionaliteit die al eens zijn ontwikkeld toe te passen (het wiel niet nog een keer uitvinden) en om SEO goed in te richten. Daarnaast is WordPress sterk als CMS waardoor in het voorbeeld van Fitenrelaxed.nl het gebruikersgemak voor cliënt en mij als beheerder enorm groot is en mensen online afspraken kunnen maken en deze beheren zonder dat we elkaar “lastig” hoeven te vallen.

schermafbeelding-2014-10-30-om-13-20-50

Overige links naar door mij ontwikkelde en geprogrammeerde websites zijn:

Maar ook voor een fraai ontwerp van uw logo, complete huisstijl, banners of advertenties ben u hier aan het juiste adres. Door de jaren heen zijn er al vele fraaie moderne of zakelijke uitingen door mij ontwikkeld die meer dan de moeite waard zijn.

portfolio

De laatste 12 jaar heb ik veel ervaring opgedaan met het automatiseren van PrePress door het toepassen van grafische workflows. Dit heeft geresulteerd in een enorme tijdswinst, lagere faalkosten en een centrale plaats waar alle grafische drukbare bestanden verzameld zijn. Door het koppelen van ERP systemen is het mogelijk om vanuit een order een grafisch proces aan te sturen waardoor bestanden automatisch verwerkt worden en drukklaar gemaakt worden voor bijvoorbeeld CTP systemen of digitale persen. Ook het geautomatiseerd toevoegen van data in de vorm van logo’s, barcodes, of unieke data zorgde voor een geruisloos en foutloze manier van werken.

Kernwoorden zijn: Puzzelflow, JDF, JMF, XML, Navision, CSV, PDF X1A, Xerox FreeFlow, Canon Process Manager, Ready4Print

Schermafbeelding 2016-01-28 om 09.24.29

Wilt u ook een website laten bouwen of informatie over automatisering van de verwerking van grafische content neem dan vrijblijvend contact op! We spreken dan uw wensen en mijn mogelijkheden door waarna u kunt beslissen of u verder wilt gaan. U bent in ieder geval verzekerd van een website -indien gewenst- zelf onderhoud aan kunt plegen en wijzigingen in door kunt voeren.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *