Over

Frans van Huizen

Mijn naam is Frans van Huizen en ik ben ruim 20 jaar werkzaam geweest in de grafische industrie. Mijn credo is “ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen”. Welke betrekking heeft op binnen een organisatie of privé leven, de uitdaging en de motivatie te zien om te kunnen innoveren en altijd “out of the box” te blijven denken.

Ook voel ik een maatschappelijke verantwoordelijkheid, doordat ik niet meer in het reguliere arbeidsproces actief ben, om mensen met problematische schulden te helpen met de onderbouwing van de opleiding tot Schuldhulpverlener. Verder houd ik mij bezig met de ontwikkelingen in de wereld op sociaal maatschappelijk gebied maar ook op het gebied van internet, social media, WordPress (bouwen van websites), domotica, energie of hobbymatig met koi’s of fotografie.

Ik ben op zoek naar vrijwilligers organisaties waar ik mezelf volledig kan geven en mijn kennis en vaardigheden kan inzetten, want “managen” blijft toch mijn sterkste kant en is iets waar ik veel voldoening uit haal.

Ik heb ruime ervaring en grafische kennis van ouderwets lithograferen tot State of the Art workflow management en van rasterpunt tot JDF. Ik ben zeer bedreven in het analyseren van cijfers om de maximale resultaten uit een proces en mensen te kunnen halen. Zie ook mijn CV en gerealiseerde projecten elders op deze site.

Naast mijn grafische kennis heb ik affiniteit met Arbo en Veiligheid welke ontstaan zijn door 15 jaar als vrijwilliger bij de Brandweer werkzaam te zijn geweest. Ik heb bij de brandweer een loopbaan doorgemaakt van aspirant brandwacht tot bevelvoerder / instructeur en teamleider. Dit resulteert in een nevenfunctie als Environment, Health and Safety coordinator bij Hal Leonard MGB

Mijn primaire taak was het organiseren en aansturen van een PreMedia afdeling in Nederland en Italië en de productie afdeling bij de internationale muziekuitgeverij / distributeur Hal Leonard MGB met een moederbedrijf in de VS, een Europese hoofdvestiging in Heerenveen en verkoopkantoren in Japan, Duitsland, België, Engeland, Zwitserland en Italië. Mijn directe verantwoordelijkheid was de interne en externe productie van bladmuziek voor bands, orkesten, koren en educatieve uitgaven.

Wilt u meer van mij weten, dan kom ik graag in contact met u